Meneer pastoor

Een gedachte over “Meneer pastoor”

  1. Lieve Hannah, dit stukje heeft me diep geroerd en ik ben het ondanks mijn leeftijd en kristelijke opvoeding volkomen met je eens, zou dat een familietrekje kunnen zijn, ook ik heb het moeilijk met al die regeltjes en gedoe over zonde of geloof ,mijn overtuiging is, als je op deze verdomde aardkloot niet zelf zorgt dat je de hemel te pakken krijgt zal je hem na de dood zeker ook niet vinden, ik ben heel verheugd dit schrijfsel van jou te kunnen lezen en vind dat je heel veel talent hebt met woorden, zonder franje en klinkt het niet zo botst het, ook een familietrekje
    Lieve Hannah ik hoop dat je gauw weer rust vind en wens je veel geluk in de toekomst.
    Jenny

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s